Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-03@19:11:55 GMT

«سگ‌بند» و «انفرادی» می‌فروشند چون مردم غمگینند

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۰۵۵۸۴

«سگ‌بند» و «انفرادی» می‌فروشند چون مردم غمگینند

در حال حاضر فیلم کمدی «سگ‌بند» که اکرانش از ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ آغاز شد با ۲۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان صدرنشین گیشه سینمای ایران است. کمدی «انفرادی» نیز اگرچه از ۷ اردیبهشت روی صحنه رفته است اما در همین مدت زمان کوتاه توانسته است ۲ میلیارد و ۲۹۳ میلیون تومان بفروشد. اعداد و ارقامی که نشان از تمایل مخاطبان به تماشای کمدی بیش از هر ژانر دیگری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش قدس آنلاین، پرونده اکران نوروزی ۱۴۰۱ با هفت فیلم «سگ‌بند»، «موقعیت مهدی»، «شادروان»، «روز صفر»، «مرد بازنده»، «گل به خودی» و «قدغن» با فروش ۵۶ میلیارد و ۵۲۰ میلیون تومان، بسته شد و فیلم‌های «گل به خودی» و «قدغن» از پرده سینما پایین آمدند.

بلافاصله پس از اتمام کار این دو فیلم، اکران عید فطر شروع شد و سه فیلم «مغز استخوان»، «لامینور» و «انفرادی» از ۷ اردیبهشت، در سینماها به نمایش درآمد.

از روز چهارشنبه، هفتم اردیبهشت‌ دو فیلم «انفرادی» و «لامینور» در نوبت اکران عید فطر جایگزین «قدغن» و «گل به خودی» شدند و با تعیین یک سرگروه جدید در شیراز، فیلم «مغز استخوان» هم به چرخه اکران افزوده شد. در بین این سه فیلم، «انفرادی» بیشترین مخاطب را در طول دو روز اول نمایش عمومی خود در سینماها جذب کرده است.

کمدی «انفرادی» به کارگردانی مسعود اطیابی در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه ۶۹ هزار و ۳۲۴ قطعه بلیت با رقم دو میلیارد و ۲۹۰ میلیون تومان‌ و «لامینور» داریوش مهرجویی ۹ هزار و ۶۶۳ قطعه بلیت با رقم ۲۸۸ میلیون تومان فروخته و فیلم «مغز استخوان» حمیدرضا قطبی هم با چهارهزار و ۸۳۳ مخاطب حدود ۱۶۰ میلیون تومان بلیت فروخته است.

استقبال مردم از فیلم‌های کمدی چون «انفرادی» سبب سخت‌تر شدن چیدمان اکران شده و بیشتر سینماداران معتقدند برای اینکه همه فیلم‌های روی پرده به‌ فروش بهتری برسند ضروری است که آثار باکیفیت و مخاطب‌پسند کمدی حتما در برنامه اکران قرار داشته باشند، هرچند در حال حاضر هنوز تکلیف بعضی فیلم‌های کمدی مثل «شیشلیک» و «چپ‌راست» که مشکل‌دار عنوان شده‌اند، مشخص نیست. ‌

وضعیت فیلم‌های اکران نوروزی

فیلم پرمخاطب سال ۱۴۰۱ همچنان کمدی «سگ‌بند» با ۸۳۰ هزار مخاطب است که فروش آن به ۲۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان رسیده است.

فیلم دفاع مقدسی «موقعیت مهدی» با ۳۳۷ هزار و ۱۷۸ مخاطب، ۱۰ میلیارد و ۱۴۲میلیون تومان فروش داشته و «شادروان» با فروش حدود ۲۵۸ هزار بلیت، هشت میلیارد و ۵۱۸ میلیون تومان عایدش شده است.

فیلم «روز صفر» که مثل دو فیلم قبلی در اکران نوروز به سینماها آمد، تاکنون ۲۲۴ هزار و ۳۱۸ مخاطب با فروش هفت میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی داشته و «مرد بازنده» نیز با جذب ۱۵۷ هزار و ۷۸۰ تماشاگر پنج میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان فروش داشته است.

دو فیلم حذف‌شده از اکران یعنی «گل به خودی» و «قدغن» هم به ترتیب ۲۲ هزار و ۴۱۴ نفر و فروش ۶۲۲ میلیون تومانی و ۶ هزار و ۵۸۱ نفر با فروش ۲۲۲ میلیون تومانی را در پایان اکران خود ثبت کردند.

در مجموع در هفته‌ای که گذشت تنها ۲۵۲ هزار و ۸۹۱ نفر به سینما رفتند و فروش ۷ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومانی را برای گیشه سینماها ثبت کردند. رقمی که نسبت به هفته‌های گذشته با کاهش چشمگیری همراه بوده است.

با توجه به نیم‌بها شدن بلیت سینماها پیش از اذان مغرب، اگرچه کمی به فروش فیلم‌ها اضافه شده است اما این تصمیم برای همه فیلم‌ها کارساز نبوده و فقط بعضی از آن‌ها توانسته‌اند به فروش بیشتری برسند. بر همین اساس است که برخی صاحب‌نظران معتقدند جدا از موضوع قیمت بلیت باید در چینش و انتخاب فیلم‌ها هم تغییرات جدی صورت گیرد.

منبع: خبر آنلاین

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: فروش سینما ها فروش کمدی میلیون تومانی میلیون تومان گل به خودی دو فیلم فیلم ها سگ بند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۵۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید

علیرضا مسعودی معروف به علی مشهدی درباره سریال جدید خود با نام «بدل» که با پایان مجموعه «هفت سر اژدها» از این شبکه پخش می شود به خبرنگار مهر بیان کرد: قصه و اتفاقات سریال «بدل» در سال ۱۴۰۲ رخ می دهد و درباره خانواده عطاران است؛ شهرام قائدی نقش پدر را در خانواده عطاران بازی می کند که نسل اندر نسل عطار هستند. پریسا مقتدی نقش همسرش را بازی می کند و عرفان آصفی نقش پسر خانواده را با نام رضا عطاران دارد.

وی درباره عرفان آصفی که بیشتر در تئاتر فعالیت داشته است توضیح داد: رضا عطاران که تحصیلات مرتبط با هوا و فضا در خارج از کشور دارد پس از پنج سال به ایران باز می گردد. نقش او را عرفان آصفی بازی می کند که سال گذشته در فیلم «ویلای ساحلی» کیانوش عیاری نقش اصلی را داشت و اینجا هم نقش اصلی سریال را دارد.

این نویسنده و کارگردان درباره قصه «بدل» بیان کرد: طرح این قصه را حدود ۲۰ سال پیش نوشتم و کنار گذاشتم و بعد از سال ها فکر کردم الان وقت آن است که ساخته شود.

مسعودی درباره نام رضا عطاران و اینکه برای این قصه با خود عطاران گپ و گفتی داشته است یا خیر بیان کرد: به هر حال من سال هاست در مقام نویسنده کار می کنم و سال های اخیر هم کارگردانی کرده ام. عطاران هم از مدل کاری من خبر دارد و برایش سوال نبود که چرا سراغ اسم او رفته ام. اما من زنگ زدم و برای استفاده از نامش از او اجازه گرفتم.

این فیلمنامه نویس درباره کمدی های سال های اخیر که نتوانسته است مخاطب را راضی کند، بیان کرد: من همه سریال های تلویزیون را می بینم چون آثار همکاران من است و همیشه این آثار را دنبال کرده ام. مساله این است که الان چهار یا پنج پلتفرم اصلی داریم و فضای مجازی هم بسیار فعال است. فضا نسبت به ۲۰ سال پیش خیلی تغییر کرده است. گرفتاری مردم هم بیشتر شده است. آن زمان شاید ساعت ۷ شب خانه بودید اما الان آنقدر دلمشغولی ها زیاد شده است که باید تا آخر شب کار کنید.

وی درباره اینکه سریالش چقدر می تواند فضای جدیدی در میان کمدی ها داشته باشد، عنوان کرد: این سریال هم از موقعیت های کمدی و هم از کمدی کلامی برخوردار است. شخصیت ها در این سریال فانتزی نیستند. شخصیت هایی که در این سریال انتخاب کرده ام به گونه ای هستند که مردم با آنها همذات پنداری دارند و ما به ازای آنها را می بینند. پیش از این هم سال ها تلاش کرده ام که مردم با شخصیت های آثارم ارتباط بگیرند و کاراکترها و شخصیت ها را اطراف خود دیده باشند.

نویسنده «کوچه اقاقیا» اضافه کرد: نویسنده هایی مثل پیمان و محراب قاسم خانی تخصص شان در فانتزی است ولی من هرچه ساختم مابه ازای آن را در زندگی خودم دیده ام مثل «نوروز رنگی» که چند سال پیش پخش شد و «بدل» هم چنین ویژگی ای دارد. غیر از شخصیت ها، بخشی از داستان هم براساس یک واقعیت است.

مسعودی در ادامه درباره حضور بازیگران در سریال های تلویزیونی با توجه به دستمزدهای شبکه خانگی بیان کرد: الان دستمزدها در پلتفرم ها آنقدر بالا و عجیب و غریب است که بسیاری از بازیگران را نمی توانید در تلویزیون داشته باشید. با این ارقامی که آن طرف رد و بدل می شود مگر می توانید به بازیگرانی چون جواد عزتی بگویید به تلویزیون بیاید. خود من با رقم های تلویزیون رویم نمی شود به اینها که رفقایم هستند بگویم به تلویزیون بیایند.

وی در پایان درباره اینکه چرا خودش به پلتفرم ها نمی رود و کار بسازد، بیان کرد: تلویزیون مخاطب بسیار بالایی دارد من ادعایم می شود تمام ایران را گشته ام و در سراسر ایران دیده ام که هنوز تلویزیون شان روشن است. شک نکنید یک سریال تلویزیونی در شبکه سه میزان بیننده اش خیلی بیشتر از سریالی است که در شبکه نمایش خانگی درباره اش بحث می شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ماجرای جنگ شهاب حسینی و پارسا پیروزفر مقابل جواد عزتی و الناز حبیبی
  • ادامه رونق اکران‌های مردمی فیلم‌های سینمایی / فروش سال ۱۴۰۳ از یک میلیارد تومان عبور کرد
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • تداوم صدرنشینی دانشگاه آزاد در سوپر لیگ کاراته
  • پیگیری سوپر لیگ کاراته با تداوم صدرنشینی دانشگاه آزاد
  • برپایی نمایشگاه نقاشی «افکار» در نقش جهان
  • «مست عشق»، «سال گربه» را جاگذاشت/ عبور «آسمان غرب» از «آپاراتچی»
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید